torsdag 22 september 2011

Torsdag...

Vart tar veckorna vägen? Ja... vi leker, busar, går på promenad, träffar andra mammor och bebisar, går på öppna förskolan m.m. Det är härligt att vara föräldraledig, även om jag ofta är väldigt trött. Nätterna är rätt jobbiga just nu, A vaknar så många gånger att jag tappar räkningen. Ibland vill han amma, ibland är han bara ledsen. Det är inte så lätt att vara liten. Men på morgonen är han så glittrande glad, vet inte varifrån han fått sitt morgonhumör? Inte från mig eller sin far i alla fall. Men när man får det där underbara leendet från sin bebis så kan man bara inte vara morgonsur.

Snart är det vinter... det känns lite gruvsamt då det blir krångligare att ta sig ut, och så är det så svårt att veta hur mycket man ska klä på barnet. Men samtidigt längtar jag till vintern, för då ska vi flytta till vårt hus. :-) Hoppas bara att lägenheten blir såld.

Nä, man kanske ska få nåt vettigt gjort här hemma innan A vaknar från sin förmiddagsvila. Barnmatstillverkning, promenad och körövning står på dagens program. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar